• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Praha nabízí velký výběr bytů

Pokud pravidelně čtete náš magazín, tak jste si jistě všimli, že se zde mimo jiné zabýváme otázkou bydlení v Praze či okolí. Ani dnes tomu nebude jinak. Podíváme se, o jaké byty je v našem hlavním městě zájem i jaké jsou žádané lokality.

V centru Prahy zaplatíte nejvíce

Prodej bytů v Praze patří k nejdražším z celé České republiky. Nejdražší lokalitou v naší metropoli je Praha 2, tedy oblast Vyšehradu, Nového Města, Vinohrad i části Nuslí. S podobnou cenou se setkáte také v Praze 1, pod které spadají Hradčany, Malá Strana a Nové Město. Naopak nejnižší částku byste zaplatili za okrajové části Prahy. Za poslední léta bývá největší zájem o byty velikosti 2+kk, o podlahové ploše kolem 55 m2. O tyto byty mají zájem převážně mladí lidé, kteří se do města stěhují za prací a střední byt je pro ně ideální volbou. Jsou i skvělou investiční příležitostí při následném pronájmu.

Pronájem bytů na Praze 6 je dobrou volbou

Co se týče nájmu, tak nejdražší z nich najdete v centru města, protože se zde nacházejí spíše větší byty ve starší zděné zástavbě. Takže stejně jako za koupi zaplatíte za pronájem nejvíce na Praze 1 a Praze 2. Naopak velmi výhodně na pronájem bytů vychází lokalita Nuslí, Podolí, Smíchova i Vršovic, i když sousedí s centrem města. Za dobré ceny seženete také pronájem bytu v Praze 6. Městská část Praha 6 zahrnuje celé katastrální území Ruzyně, Veleslavína, Dejvic, Střešovic, Liboce a Vokovic. Patří zde část území Břevnova, Bubenče a Hradčan. Toto území je skvělým místem pro bydlení, protože se zde nachází dostatek zeleně i občanské vybavenosti. Díky prodloužení trasy metra B se cestování do centra poměrně dost zkrátilo, takže například z Nádraží Veleslavín na Muzeum se nyní dostanete za 13 minut. Přijatelné ceny podnájmu vám tak umožňují bydlení v přírodě se skvělými možnostmi centra Prahy.

REMAX Nova

REMAX Nova

REMAX Nova – realitní kancelář, kde si vybere každý

Pokud hledáte podnájem, v kterékoliv oblasti Prahy 6 i jiných lokalit, podívejte se na www.remaxnova.cz, na jejichž stránkách najdete další potřebné informace. Realitní kancelář REMAX Nova na Hradčanské je součástí sítě REMAX a nespecializuje pouze na pronájmy, ale zajišťuje také prodej bytů na Praze 6 i ostatních částí Prahy a okolí. V současnosti je tato kancelář oceněná značkou TOP QUALITY, a proto si můžete být jisti svou skvělou volbou.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.