• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Svůj domov svěřte do rukou správné stavební firmě

Pokud jste v poslední době plánovali třeba stavbu domu, pak jistě víte, že je u nás mnoho stavebních firem, a to ať se jedná o stavební firmy Teplice nebo stavební firmy Ústí. Víte, ale podle čeho se dá také poznat kvalitní stavební firma?

Důležité jsou reference. Nejen ty osobní, ale i ty, které si v dnešní době můžete vyhledat a zjistit na internetu. Další dobrou vizitkou je to, jaké záruky firma na své služby poskytuje a jaký vám může nabídnut následný servis své práce. A v neposlední řadě ji poznáte také podle kvalitně odvedené práce, kterou si můžete na vlastní oči prohlédnout.

Firma s 22 letou zkušeností

ABS Bílina je stavební firma ze severu Čech, která zajišťuje kompletní dodávky stavebních prací. Zaměřují se na průmyslové objekty, inženýrské sítě, občanské i administrativní budovy a stavbu rodinných domů či bytů na klíč, díky nimž můžete bydlet ve svém rychle a bez potíží.

Tato firma za sebou mnoho uskutečněných projektů. K jedním z nich patří dokončená stavba bytového domu v Praze Troji, a to v roce 2014. Jedná se o pěti podlažní dům, který v sobě skrývá čtyři bytové jednotky a dvě terasy. Budova je koncipována ve funkcionalistickém stylu a je „dítětem“ Prof. Ing. arch. Ladislava Lábuse a Ing. arch Petra Cimbulky. Opravdovým plusem této stavby je fakt, že skvěle zapadá do zdejší krajiny i zástavby, a že na její tvorbu bylo využito především přírodních materiálů, jako je kámen, dřevo, sklo, teracco či přírodní ocel. Navíc je dům situován ve skvělé části Prahy. V dolní části Troji se nachází trojský zámek, ZOO Praha i Pražská botanická zahrada. Z Troji vede pěší lávka přes Vltavu na Císařský ostrov. Je zde mnoho možností jak trávit volný čas v přírodě, a přesto jste díky městské hromadné dopravě na dosah centru města.

Bytový dům Praha Troja

Bytový dům Praha Troja

Stavební firma Chomutov dále nabízí rekonstrukce objektů i bytů, individuální projektové návrhy, zemní práce, rozpočty prací i dlouhodobý servis objektů. Působí na českém trhu již 22 let a za toto dlouhou dobu získal dostatek informací nejen o stavebnictví, ale také o výrobě betonu, kterou se zabývá. Nabízí také betonářské práce a dodávku betonových konstrukcí, jako jsou základy, patky, sloupy, stěny, opěrky či podlahy.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.