• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Brněnské pole, a.s. vám nabízí nové byty ve Šlapanicích

Možná už jste si zvykli, že se v našem magazínu můžete dočíst o různých developerských projektech i o kladech a záporech bydlení v centru města a na jejím okraji. Ve většině případů jsme se zaměřovali na bydlení v Praze a okolí. Dnes se pojďme podívat na bydlení v našem druhém největším městě – Brně.

Byty Šlapanice

Byty Šlapanice

Najít příjemné místo k bydlení ve velkých městech je někdy dost složité, a to ať se jedná o Prahu, Ostravu nebo Brno. Každý z nás má samozřejmě jiné priority, a proto pro někoho může být splněný sen bydlet v centru města a každodenně se potýkat s hlukem, přelidněností či velkým provozem. Pokud ovšem patříte k lidem, kteří chtějí mít Brno „po ruce“, ale dáváte přednost spíše jejímu okolí, máme pro vás tip na bydlení a tím jsou nové byty Šlapanice. Šlapanice leží necelých 10 km jihovýchodně od Brna a katastrálně zde náleží také město Bedřichovice. Do Šlapanic u Brna zasahuje areál mezinárodního letiště Brno – Tuřany. Na okraji města tak vyrůstá rozsáhlá průmyslová zóna.

Bydlení na okraji města nabízí mnoho výhod

Nové byty Brno v sobě skrývají moderní architekturu bydlení se všemi potřebami jejich obyvatel, kteří touží po klidném prostředí, dostatečné kultuře, možnosti pracovního uplatnění, zábavy či sportovního vyžití. Byty Šlapanice se nacházejí v blízkosti přírody se snadnou dostupností do centra města, a proto zde jedinci i celé rodiny najdou možnosti trávení volného času i dostatečný prostor pro práci.

Vyberte si to, co vám nejvíce vyhovuje

Autorizovaný prodejce tohoto bytového komplexu vám nabízí typy bytů 1+kk a 4+kk s vysokým interiérovým standardem a zároveň s praktickým řešením místností. Prostorné a slunné byty dokážou uspokojit veškerou klientelu. Jednotlivé bytové domy mají 4 NP s výtahem a provoz domu i nebytové prostory jsou řešeny bezbariérově, což platí i pro sklepní boxy, úschovnu kol i kočárků. Kvalitu už tak vysokého bydlení si můžete zpříjemnit dokoupením garážového stání, které ale není nutností, protože se zde nachází dostatek venkovních parkovacích míst. K okolí nových bytů patří občanská vybavenost, kde naleznete dětské hřiště či mateřskou školku. Chystá se také výstavba sportovního areálu, kde mohou zkrátit volný čas jak děti, tak i dospělí.

Přijďte i vy ocenit kvalitu strategické polohy bytů i klidné lokality s dobrou dopravní dostupností do centra města.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.