• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Přepravu zboží i věcí zjednoduší obalový materiál

O stěhování jste v našem magazínu mohli číst již několik článků. Radili jsme vám, na co si při něm dávat pozor i kterou stěhovací společnost byste si mohli vybrat. Dnes se pojďme podívat na to, u které firmy nejlépe získat obalový materiál, jež je nedílnou součástí stěhování i různé přepravy věcí či zboží.

Společnost ADK Trade s. r. o vlastní několik dobře zaběhlých e-shopů a prodejem na internetu se zabývá mnoho let. K jednomu z jejich internetových obchodů patří také eBal.cz. Vznik tohoto e-shopu pramenil především z nespokojenosti tuzemských dodavatelů obalového materiálu, kteří nenabízeli dostatečný sortiment kvalitního zboží. Z tohoto důvodu si u nich můžete vybrat z širokého portfolia obalového materiálu, které mají skladem. Obchod eBal.cz znamená rychlé dodání, dobré ceny i individuální přístup. Navíc nabízejí množstevní slevy, které jistě oceníte například při svém podnikání či velkém stěhování. A co tedy tento e-shop nabízí?

Kartonové krabice různých velikostí

K nejoblíbenějšímu obalovému zboží patří kartonové krabice, které jsou hojně využívány pro přepravu i úschovu zboží o různých rozměrech a velikostech. Jejich využití je opravdu široké a eBal.cz vám nabízí uzavíratelní krabice lehčí, tenčí třívrstvé (3VVL) a odolnější, silnější pětivrstvé (5VVL). Bez problémů u nich nakoupíte velikosti i objem krabic přesně podle vašich přání a potřeb. Jejich výhodou je lehkost a přitom pevnost, skladnost i nízké pořizovací náklady.

Kartonové krabice

Kartonové krabice

Ochranu zajistí i bublinová fólie

Druhým velmi oblíbeným sortimentem tohoto druhu zboží je bublinková fólie. Tu lze použít také jako vycpávkový materiál pro spedici křehkého a náchylného zboží na poškození i na oděr citlivých výrobků, jako je sklo, porcelán, keramika, spotřební elektronika či nábytek. Bublinková fólie je snadno použitelná, flexibilní i pružná. Patří ke speciálnímu typu tvarované 100% recyklovatelné dvouvrstvé polyetylenové fólie se vzduchovými bublinkami a představuje velice dobrou povrchovou ochranu před vibracemi i otřesy během přepravy. Bublinkovou fólii lze využít i na izolaci či přikrývání bazénu. Na eBal.cz můžete vybírat z široké škály fólií různé šířky, tloušťky, pevnosti i velikosti balení.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.