• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Moderní obývací stěny jsou důležitou součástí každého interiéru

Pryč jsou doby, kdy převážnou část obývacího pokoje zaplnila obývací stěna, která se ve většině případů skládala z různě velkých polic, skříněk i regálů. Naštěstí dnešním trendům vládne design, originalita, vzdušnost a dostatek prostoru, proto zapomeňte na velké obývací sestavy a vybírejte z celé řady moderního vzhledu, skvělých materiálů i různé barevnosti.

Vybírejte podle více faktorů

Obývací stěny jsou důležitou součástí obýváku, protože podtrhují celkový vzhled interiéru a současně poskytují potřebný úložný prostor. Avšak dnešní základní vlastnosti se od let minulých dost liší. V dnešní době potřebují obývákové stěny hlavně variabilitu, kvalitu, design a potřebnou funkčnost.

Při jejím výběru nikdy nezapomínejte na to, že je to místo, kde se setkáváte s rodinou, trávíte volný čas, sledujete televizi a usazujete své návštěvy. Funkce obývacího pokoje je velké, a proto byste se zde měli cítit vždy pohodlně a příjemně. Na našem trhu si můžete koupit rustikální i moderní obývací stěny, ty, jež byly vyrobeny z masivu nebo pouze sektorové části, avšak vždy myslete na to, že by měla stěna ladit s okolním nábytkem i stylem celého interiéru. Zvláště opatrně byste měli vybírat, pokud máte obývací pokoj propojený s kuchyní.

Při samotném výběru pak zohledněte prostor vyhrazený pro obývací stěnu, kolik úložného prostoru potřebujete, jaký styl preferujete i jaký by se do interiéru hodil, materiál i barvu nábytku.  Vybírat můžete také z celé řady sektorových obývacích stěn, které mají mnoho výhod. Mezi hlavní patří velká variabilita, kdy můžete skříňky různě kombinovat i rozšiřovat o další kusy nábytku. U tohoto typu stěny je výhoda také to, že pokud vás ta „stará“ přestane bavit, můžete si z jednotlivých modulů poskládat „novou“. Zkrátka vše záleží jen na vás, vašem vkusu i fantazii.

Jednoduchý nákup obývací sestavy

T- nábytek je skvělým e-shopem, kde si vyberete přesně to, co hledáte. Jejich široké portfolio zboží vám nabízí mnoho obývacích stěn různých materiálů, velikostí i designu. Pokud máte jasnou představu, co byste chtěli doma mít, není nic jednoduššího, než použít jejich filtr. Právě zde si vyberete barvu, materiál i dekor, aniž byste se musei hledat mezi velkým množstvím zboží. Kromě filtru máte při objednání zboží dopravu zdarma i možnost nechat si vynést vaši stěnu přímo do místnosti. Stejně skvělou výhodou je také možnost odborné montáže. Pokud vás T-nábytek zaujal, určitě se více informací dozvíte na IDnábytek.cz i na Nábytek-dnes.cz.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.