• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Chcete zdravě spát? Kupte si postel z masivu

Lidé v posteli stráví jednu třetinu svého života, a přesto ji občas považují za nepodstatnou součást svého bydlení. Mnohem raději utratí své peníze za drahou televizi, spotřebiče či moderní designovou sedačku. Mnoho lidí si také myslí, že pokud vlastní kvalitní zdravotní matraci, tak na rámu už tak moc nezáleží. To je ovšem omyl, protože koupí levné a například i malé postele se sebe lepší matrací bude váš spánek přerušovaný a ráno vás budou bolest záda a možná také klouby. Zkrátka investice do kvality se vyplatí.

Rám je jednou z důležitých součástí postele, protože právě on určuje její celkový vzhled. Avšak nezapomínejte, že nezáleží pouze na vzhledu, ale důležitá je také kvalita. U postele je onou kvalitou hlavně použitý materiál. K největším favoritům patří dřevěné postele z masivu, protože právě ony jsou dostatečně bytelné a vydrží mnoho desítek let. Možná se vám bude zdát, že dřevěné postele jsou výrazně dražší, než ostatní, které vypadají také velmi kvalitně. Ovšem právě ony se za nějakou dobu rozklíží a nebudou pohodlné. Vy poté budete muset investovat do nové a v konečné fázi utratíte více peněz.

Postele s úložným prostorem vyřeší problém s místem

Pokud investujete do postele z masivu, můžete si být jistí, že neprohloupíte, a to nejen proto, že se vám na ni bude skvěle spát mnoho let, ale také proto, že její vzhled nebude nikdy fádní. Dnešní trh nabízí široký sortiment tohoto zboží, ovšem pokud váš interiér trpí nedostatkem místa, pak určitě oceníte postele s úložným prostorem, které jsou velmi praktické. Masivní postele se vyrábějí z několika typů dřevěného materiálů. Všechny z nich vám zajistí kus přírody ve vaší ložnici, jsou odolné proti opotřebení s kvalitní povrchovou úpravou. Předností bukových i dubových postelí je jejich pevnost i dlouhá životnost při užívání, avšak musíte také počítat s vyšší cenou, která se vám ovšem vrátí. Postele z masivu borovice a smrku seženete s nižší cenou, což ale způsobuje i menší odolnost. Jejich velkou předností je nádherná kresba dřeva.  

Postel s úložným prostorem

Postel s úložným prostorem

Kvalita i široký sortiment zboží

Pokud hledáte opravdové kvalitní postele z masivu, buďte si jisti, že je bezpečně nakoupíte u „INTENA Nábytek“, jejichž široké portfolio zboží nabízí více než 700 modelů dřevěných postelí. Mnoho z nich také nakoupíte za skvělou cenu, protože jsou v akci. U INTENA Nábytek najdete různé typy, velikosti i druhy, takže si zde vybere opravdu každý zákazník.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.