• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Praha 5 vám nabízí moderní bydlení ve skvělé lokalitě

O vlastním bydlení sní spousty lidí, a díky dnešním možnostem hypoték i velkému množství bytů na trhu to není nedosažitelný sen. Vybírat je opravdu z čeho, jelikož je pro mnoho z nás toto rozhodnutí na celý život vyplatí se při něm pečlivost a pokud vám můžeme radit, tak ani velký spěch. V našem magazínu se pravidelně dočítáte o mnoha projektech i typech na bydlení, dnes se ale pojďme podívat na jednu skvělou lokalitu v Praze, a tou je Barrandov i celá lokalita Prahy 5.

Čeká na vás příroda i veškerá občanská vybavenost

Právě Praha 5 zahrnuje do svého katastrálního území Barrandov, Smíchov, Hlubočepy, Radlice, Košíře, Motol, Radotín, větší část Jinonic, určitou část Malé Strany a také menší kousek Břevnova. A proto není divu, že tato poměrně velká část nabízí spousty možností k bydlení, a to jak v novostavbách, tak ve starších bytech. Byty Praha 5 vám totiž umožňují skvělé bydlení téměř v přírodě, ale s rychlou a jednoduchou dostupností do samého srdce Prahy.

Byty Barrandov jsou velmi oblíbené

Opravdu oblíbenou pražskou částí je již zmiňovaný Barrandov, a to díky své lokalitě i zajímavé historii. Byty Barrandov nabízejí dostatečný prostor pro přírodu, díky Prokopskému a Dalejskému údolí, a zároveň se zde nachází veškerá občanská vybavenost. Samozřejmostí jsou restaurace, školy, školky, supermarkety, knihovna, lékařské středisko, policejní stanice i dětské hřiště a mnoho dalších věcí, které moderní člověk pro své žití využívá.

Novostavby uspokojí vaše očekávání

Novostavby v této lokalitě lákají k bydlení jak mladé lidi, tak rodiny s dětmi i starší osoby. Důvod je jednoduchý, a tím je bezproblémové, úsporné, moderní i designové bydlení se snadnou dostupností do centra Prahy, a to ať cestujete autem či hromadnou dopravou. Kromě toho mají novostavby ještě jedno plus, a tím je velké množství garážového parkování či parkovacích stání přímo u domu.

Nové byty na prodej Praha 5 jsou opravdu skvělou volbou pro spokojený život a věříme, že si z široké nabídky vyberete právě to, co vám bude nejvíce vyhovovat.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.