• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Zimní zahrady jsou skvělým místem k načerpání energie

Jestliže uvažujete o tom, jak si užívat přírodu i v zimním období aniž byste museli vycházet ven do chladného počasí, máme pro vás jeden návrh. A tím je pořízení zimní zahrady, která v sobě skrývá široké uplatnění. Můžete v ní pěstovat rostlinky, relaxovat i trávit volný čas s rodinou a kamarády. Zimní zahrada vám nabídne kousek přírody v kterémkoliv ročním období, nehledě na počasí za oknem. Pokud totiž bude tato místnost dobře naprojektována a posléze i postavena bude se vám v ní shromažďovat teplo, a tím pádem snížíte investice za spotřebovanou energii.

Zimní zahrada

Zimní zahrada

Kvalita materiálu je důležitá

Před stavbou zimní zahrady si nejdříve promyslete, k čemu všemu ji budete chtít používat a zda zde budete chtít trávit volný čas jen v zimních měsících, nebo i po celý rok. Toto rozhodnutí hraje důležitou roli v použití materiálu při samotné výstavbě. Právě kvalitní materiál bude odolný i pevný a vydrží mnoho let. K výrobcům zimních zahrad patří společnost DAFE – plast, jež splňuje všechny požadavky kvalitní stavby. Navíc jejich výrobky působí designově a velmi moderně.

DAFE – plast je společnost s dlouholetou tradicí

Společnost DAFE – plast Jihlava, která vznikla v roce 1992, se nezabývá pouze výrobou zimních zahrad, ale také výrobou a montáží hliníkových a plastových oken i dveří. Hliníková okna, ale i další prvky z hliníku jsou vyráběny ze špičkového profilu německé firmy SCHÜCO, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. K jejich sortimentu zboží patří také plastová okna a plastové dveře, jež patří k absolutní špičce na našem trhu, protože jsou vyráběny z profilů německé firmy REHAU.

Plastová okna a dveře

Plastová okna a dveře

DAFE – plast neposkytuje pouze výrobu a montáž, ale i poradenství a odbornou konzultaci. Kvalita výroby a použité materiály zajistí precizní provedení každé zakázky, ať se bude jednat o zimní zahrady, plastová či hliníková okna, vchodové dveře či fasády.

Přijďte navštívit showroom DAFE – plast v Jihlavě a přesvědčte se o jejich kvalitách na vlastní oči.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.