• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Dřevěné palety vám poskytnou maximální výhřevnost

Jestliže jste se letos rozhodli snížit své výdaje za topení, pak by vám doma neměly chybět dřevěné pelety, protože právě ony patří k levné variantě vytápění vašeho interiéru. Pelety jsou vedlejším produktem při zpracování dřeva, a proto vedle skvělé výhřevnosti mají také dalších několik předností.

Výhody topení peletami

Jednou z nich je fakt, že dřevěné pelety jsou velice ekologické, a tím pádem šetrné k životnímu prostředí a druhým faktem je to, že jsou nenáročné na skladování. Nějaké místo vám pytle s peletkami zaberou to je jasné, ale věřte, že to bude méně než dřevo, nebo dokonce koks. Další výhodou je také to, že pokud je budete skladovat v suchém prostředí, budete s nimi moc zatopit i za několik let. Výhodou topení peletami je taktéž dokonalé spalování s minimem odpadu (popela). Topení tímto palivem se opravdu vyplatí a navíc můžete ekologicky vytápět rodinný dům, komerční i veřejné budovy. Jedinou věc, kterou k tomu ještě budete potřebovat je kotel.

Automatický kotel udělá vše za vás

Jestliže jste majiteli staršího kotle, budete ho muset vyměnit za moderní, který má vyšší účinnost s automatickou regulací, která vám zajistí to, že nebudete muset sami ručně přikládat. Plně ho naložíte a po dobu 24 hodin se nemusíte o nic jiného starat. Na našem trhu jsou automatické kotle i krbové kamna se zásobníkem. Existují také menší typy krbových kamen, kterými můžete topit například jen v jedné místnosti v interiéru. Tento typ kamen má většinou časový spínač, takže si jednoduše nastavíte, kdy chcete mít teplo.

Nakupte za skvělé ceny

Myslíme si, že vše potřebné už o tomto ekologickém a vysoce výhřevném palivu víte. Teď jen snad informace, kde ho koupíte za nejlepší cenu. Je to u firmy OPTIMTOP, jež patří k největším internetovým prodejcům paliv. Navíc vám nabízí při koupi jedné palety dřevěných pelet dovoz po celé České republice zadarmo.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.