• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Ušetřete peníze a pronajměte si reprezentativní kanceláře v ideální lokalitě

Zařízení kanceláře není v dnešní době nic levného a ani časově rychlého. Kromě toho, že musíte najít správné prostory v dobré lokalitě, měli byste si tuto místnost také „zvelebit“ a zařídit interiér co nejlépe i efektivně. A to všechno samozřejmě něco stojí. Pokud s podnikáním začínáte, je pro vás do budoucna mnoho věcí nejistých, a proto je dobré dávat si pozor na každý výdaj. Protože právě v případě neúspěchu přijdete nejen o peníze, ale budete mít i spoustu starostí co s koupeným nábytkem, a jak vypovědět pronajatou kancelář. Jakou tedy zvolit možnost jestliže chcete začít podnikat, nebo i v případě, že se vám nedaří sehnat pronájem v reprezentativní lokalitě? Nejlepším možným řešení pro začínající podnikatele, a nejen pro ně, je pronájem kanceláře, která je plně zařízená.

Úplné vybavení interiéru, recepce i zasedací místnost

Právě tato služba je doménou společnosti Scott & Weber, jež v Praze patří k předním firmám, které pronajímají reprezentativní prostory, ale můžete si u nich zřídit také virtuální kancelář. Pro svou práci máte k dispozici kancelář k pronájmu s plným vybavením, klimatizací, recepcí i zasedací místností. Opravdovou výhodou je lokalita, protože prostory se nacházejí v kancelářském centru Anděl Park v Praze 5 na Smíchově. Společnost Scott &Weber vám nabízí jak dlouhodobý, tak i denní pronájem, což znamená, že si zvolíte počty dní v měsíci, kdy místnost pro svou práci potřebujete. Takto pronajatá kancelář vám neslibuje jen skvělý kvalitní servis spojený s recepcí, ale rovněž ušetřené náklady.

denni_,mistnost_andel_park

Možná si myslíte, že mít kancelář je v dnešní internetové době zbytečnost, a že můžete pracovat vlastně odkudkoliv. To je pravda, avšak pomysleli jste na své klienty a partnery? Pro úspěšný obchod je zapotřebí udělat právě na ně dobrý dojem. A k tomu nepatří jen vaše precizní a dobře odvedená práce, ale i reprezentativní lokalita a interiér budovy, ve které sídlíte. Proto je Anděl Park na Smíchově to, co potřebujete. Jestliže byste volili raději jinou lokalitu, pak vám Scott &Weber nabízí pronájem plně vybavených zasedacích a konferenčních prostorů i místností na Praze 4 v budově s názvem Budějovická Alej.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.