• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Nepodceňujte úklid firemních prostor. Víme, co vám přinese!

Spousta podnikatelů podceňuje úklid kanceláře a potažmo i dalších firemních prostor. Doma přitom mají uklizeno jako v klícce. Pokud do této skupiny patříte také a provádíte úklid jen sporadicky, nepřestávejte číst. Prozradíme vám, proč byste si měli najmout úklidovou firmu, která vaše pracovní prostředí udrží permanentně čisté.

Špína kazí dojem a snižuje efektivitu práce

Představte si, že dorazíte do firmy, kde o čištění podlah nikdy neslyšeli. Podrážky se vám lepí k podlahové krytině, na parapetech jsou viditelné nánosy prachu a na toaletu se raději ani neopovažujete jít… Chtěli byste s takovým obchodním partnerem spolupracovat? První dojem, jakým na vás prostředí zapůsobí, je velmi důležitý. Proto byste neměli význam úklidu podceňovat.

moojo.cz_uklid-plecity_cz_01

Čisté prostředí je neméně důležité i pro efektivní práci. Je statisticky dokázáno, že lidé pracují mnohem intenzivněji v příjemném prostředí. Čistota navozuje dobrou náladu, a s tou souvisí i pracovní nasazení.

Najměte si profesionály a neztrácejte čas

Kancelář o výměře deset čtverečních metrů pravděpodobně zvládnete, ale v případě větších firemních prostor nemá smysl ztrácet čas. Pozvěte si do firmy odborníky a nechte je, ať se činí. Úklidové služby disponují potřebným know-how, speciálními čisticími prostředky a stroji. Postarají se o mytí oken, voskování podlah a další potřebné práce.

moojo.cz_uklid-plecity_cz_02

Při výběru úklidové firmy postupujte obezřetně a najměte si někoho s dobrými referencemi. Za zmínku stojí například firma David Plecitý, která se úklidem kanceláří zabývá mnoho let a přistupuje k zákazníkům individuálně. Termín úklidu si určíte sami a za práci o víkendu nezaplatíte navíc ani korunu. Jádro firmy Plecitý tvoří zkušená úklidová četa, která pracuje svědomitě a má k dispozici moderní strojové vybavení. Další informace najdete na www.uklidpelcity.cz.

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.