• Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
  • Moojo
 

Zabezpečovací systémy ochrání váš domov i firmu

Mít dobře zabezpečený dům je jednou z hlavních priorit spokojeného a klidného bydlení. Ve většině případů odcházíme každý den za svými povinnostmi a naše domácnost zůstává prázdná. Navíc se blíží Vánoční svátky, čas, kdy odjíždíme trávit volné chvíle na hory, nebo navštěvujeme své známé a rodinu. Pro lupiče by zrovna toto období mohlo být velmi „radostné“, proto byste neměli nic nechávat náhodě a svůj domov správně proti těmto lidem zabezpečit. Samozřejmě se nejedná o zabezpečení pouze vašich domovů, ale také třeba firem, či různých objektů, které přes svátky opouštíme a vracíme se zpět mnohdy až v novém roce. Abyste byli klidní a měli jistotu bezpečí je potřeba pro váš dům vybrat správný zabezpečovací systém, který vaši domácnost ochrání před nečekanými a hlavně nezvanými návštěvníky.

Možností jak můžete svůj domov ochránit je hned několik. V podstatě se jedná o dva základní způsoby zabezpečení a to mechanické či elektronické. Opravdu nejlepším a nejideálnějším řešením je, když obě tyto varianty zkombinujete. Pořiďte si tedy mechanické zábranné systémy a doplňte je samozřejmě o elektronické zabezpečovací systémy – zabezpečení, které vás nezklame.

Okna jsou pro rodinné domy i firmy slabým místem

Nejčastějším místem kudy se lupiči vkrádají, jsou okna, protože většina z nás má bezpečnostní dveře, ale na okna se zkrátka zapomíná. Přitom je mnoho možností, jak své okna ochránit a nejedná se pouze o kovové mříže, které vás svým vzhledem mohou odrazovat od jejich instalace. Na okna si můžete pořídit bezpečnostní fólie, jež plně vynahradí mříž a navíc vás ochrání před slunečním zářením a zamezí úniku tepla. Další možností jsou venkovní rolety či uzamykatelné kličky oken. Klička se zámkem funguje i jako dětská pojistka proti nežádoucímu otevření okna.

Investice do elektronického zabezpečovacího systému se vyplatí

Pokud chcete mít 100% jistotu, že se v době vaší nepřítomnosti po domě, či vaší firmě neprochází žádní nezvaní hosté, zainventujte do elektronického zabezpečovacího systému. V tomto ohledu se raději sami do ničeho nepouštějte a nechejte instalaci na odbornících, jako je například společnost Elektronis. Označení elektronického zabezpečovacího systému (EZS) je možné využít v mnoha případech, proto je nabídka jejich produktů široká a uspokojí všechny klienty, i ty náročné. Ke svému bezpečí můžete využít kamerový systém CCTV – Closed Circuit Television – uzavřený televizní okruh. Což je užití průmyslových kamer ke sledování prostor a zobrazování záběrů z kamer na monitorech. Snímací kamery zaznamenávají pohyby osob v prostoru, který je střežen, a přenášejí je na záznamové zařízení, takže máte opravdu maximální ochranu. Kamery se dělí podle užití na venkovní, vnitřní, černobílé, barevné, IP i webové kamery, otočné, skryté či bezdrátové. Kamerový systém i jeho příslušenství se vybírá podle typu objektu, přičemž bezpečnostní kamera je nejdůležitějším prvkem celého sytému. Na jejich technických parametrech závisí, zda bude obraz přenášen v dostatečné kvalitě a to i v absolutní tmě nebo při snížené viditelnosti.

Se společností Elektronis budete spokojeni

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv jiný typ elektronického zabezpečovacího systému firma Elektronis má dlouholetou tradici i zkušenosti. Zabývají se jak slaboproudými technologiemi, tak elektronickým požárním systémem, domácími telefony i videotelefony. Zákazníkům nabízí kvalitní a účinné výrobky zahraničních, ale také tuzemských výrobců a vždy se snaží vyhovět jejich požadavkům. Nenechávejte svůj domov či firmu nezabezpečenou, protože nikdy nevíte, co tam na vás může čekat při příchodu!

O Tomáš Pavlík

Architektura a vše kolem moderního bydlení nás prostě baví! Pomáháme vám řešit běžné starosti s bydlení, jsme inspiraci v nových trendech a staráme se každodenní přísun novinek!

Komentovat

Email nebude zveřejněn. Povinné pole jsou označena *

*

Sledujte nás na Facebooku!

Buďte s námi stále v kontaktu!
Sledujte trendy v moderním bydlení.